Pet Form Labs to nie tylko wyjątkowe formuły, ale również doświadczenie i wiedza, którą chętnie się dzielimy.
Dołącz do Pet Form Labs Pro, a uzyskasz dostęp do:
Grupa mastermind PRO
Regularne (raz na kwartał) spotkania z prof. dr hab. Daria Szymanowską oraz dr Jackiem Wilczakiem – to wyjątkowa okazja do wymiany doświadczeń i dyskusji w gronie profesjonalistów.
Współpraca B2B
Dostęp do nowoczesnych form zarabiania na produktach PFL na specjalnych warunków cenowych.
Biuletyn PFL Pro
Wydawnictwo pod redakcją prof. dr hab. Darii Szymanowskiej i dr Jacka Wilczaka.
Eksperci Pet Form Labs
prof. dr hab. Daria Szymanowska
Pani profesor zarządza zespołem, który weryfikuje jakość składników w produktach Pet Form Labs. Tutaj nie ma miejsca na kompromisy – wszystkie analizy składu dokonywane są w oparciu o jej szeroką wiedzę i doświadczenie w badaniach naukowych.
Prof. dr hab. Szymanowska posiada 16-letnie doświadczenie w realizacji projektów badawczo-rozwojowych z zakresu mikrobiologii przemysłowej, biotechnologii farmaceutycznej i kosmetologii, w tym oceny prozdrowotnych właściwości surowców roślinnych w kontekście ich zastosowań farmaceutycznych. Jest pierwszą kobietą i najmłodszym profesorem w dyscyplinie biotechnologia w Polsce.
dr Jacek Wilczak
Twórca innowacyjnych formuł karm uzupełniających Pet Form Labs. Adiunkt w Zakładzie Biochemii i Dietetyki w Katedrze Nauk Fizjologicznych Instytutu Medycyny Weterynaryjnej SGGW w Warszawie. Specjalista w zakresie żywienia, dietoprofilaktyki i dietoterapii schorzeń metabolicznych. Zwolennik racjonalnego i naukowo umocowanego żywienia psów i kotów. Prowadzi zajęcia z zakresu fizjologii, fizjologii żywienia i dietetyki dla studentów kierunków weterynaria, biologia, biotechnologia, zootechnika. Właściciel czekoladowego labradora i trójkolorowego cavaliera – więc z autopsji wie jak ważna jest właściwie zbilansowana dieta dla prawidłowego wzrostu i rozwoju każdego psa. Autor publikacji naukowych i popularno-naukowych z zakresu dietetyki, dietoprofilaktyki i wykorzystania związków biologicznie czynnych w żywieniu człowieka i zwierząt.